Kedd, 2024-05-14, 12:13 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » PSP HACK » Video a PSP -n » Videó konvertálása PSP-re (PSP videó kódoló, DVD -t PC-ről PSP-re, MPEG4 alá konvertál.)
Videó konvertálása PSP-re
LordSzusiDátum: Vasárnap, 2012-01-01, 9:33 PM | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy egyszerű, és ingyenes program segítségével gond nélkül konvertálhatunk videókat olyan formátumra amit a PSP-is képes lejátszani.

Hivatalos weblap: http://www.pspvideo9.com
Erről a honlapról mindig a legfrissebb verziót lehet leszedni. A programból több típus is van amelyikkel Wii-re, Xbox360, PS3, iPhone, iPod stb.. (Itt van az összes: http://www.redkawa.com/blog/post.php?t=55917 )

Miután telepítetted, és elindítottad nyomj a "Convert" -re, és alatta megjelenik a "Video file" menüpont. Rányomsz majd kihoz 2db Select mod-ot. Eggyik a Normal és a Power mode-ot. (Én mindig a Powert használom nekem ez tökéletes.)

File nevű sávnál kiválasztod, hogy hol van a fájl amit konvertálni akarsz. (Browse file gombra nyomva mutatva mutathatod meg neki.)
Output Directory-nál választod ki, hogy hova mentse ell a kész videót.
Title-hez ird be a videó nevét.
Device: Hogy melyik platformra akarod konvertálni.
Profile: Milyen formátumu legyen a fájl.

Ha ezzel megvagy nyomj a "Start Convert" gombra és ha mindent jól csináltál nem fogsz kapni hibaüzenetet. Konvertálás végén a PSP-t kösd össze a géppel és a videót másold be a PSP főgyökérkönyvtárában található VIDEO nevű mappába.


Az üzenetet módosította: LordSzusi - Vasárnap, 2012-01-01, 9:34 PM
 
Fórum » PSP HACK » Video a PSP -n » Videó konvertálása PSP-re (PSP videó kódoló, DVD -t PC-ről PSP-re, MPEG4 alá konvertál.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: